top of page
Home / Zakelijk

Diensten

Bedrijven

Een groot gedeelte van onze diensten leveren we aan zakelijke klanten in de meest uiteenlopende marktsectoren en bedrijfsgrootten. Zo leveren we dagelijkse schoonmaak bij o.a. restaurants, detailhandelsbedrijven, woningcorporaties, makelaars, scholen, kantoorgebouwen, hotels, bed & breakfasts. Het maakt niet uit wat voor zakelijke schoonmaak u behoeft, Wij kunnen u van dienst zijn.

Ook zijn we u natuurlijk graag van dienst bij eenmalige opdrachten en adhoc aanvragen. Dan kunt u denken aan bijvoorbeeld opleveringsschoonmaak (zoals na verbouwing of verhuizing), evenementen-schoonmaak en of inval-schoonmaak (als een andere partij niet kan leveren). Wij geven u graag een passend en vrijblijvende dienstverlening zonder wurgcontracten. Vraag gerust een offerte aan, 

emmer met schoonmaakspullen

Particulieren

Het andere grote gedeelte van onze diensten leveren wij aan particulieren. Hierbij dient u te denken aan zowel enkele boekingen alsmede dagelijkse,- wekelijkse- en of maandelijkse schoonmaak. Het maakt niet uit met welke frequentie u schoonmaakhulp behoeft, wij helpen u graag. 

Dit kan zijn voor uw appartement maar ook voor grote woningen zoals boerderijen, villa's en eengezinswoningen. Afhankelijk van de benodigde schoonmaak zetten we of enkele schoonmakers in of een team. Het is wat u wenst.

We zijn ook flexibel in tijden. Wenst u 's ochtends vroeg of juist wat later op de dag, het kan allemaal, ook als u uw schoonmaak binnen een bepaalde tijd gedaan wilt hebben. Wij hebben de mankrachten om u passend van dienst te zijn. Vraag gerust een offerte aan.

Certificering & Producten

Wij vinden het als bedrijf belangrijk om als schoonmaak organisatie te voldoen aan de juiste eisen en kwalificaties.

Als verantwoordelijke ondernemers dragen we graag bij aan een beter milieu en een goed klimaat. 

Dat is de reden dat we middels onze certificering alleen gebruik maken van biologisch afbreekbare producten.

SIEV

Gecertificeerd

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Schoonmaken Is Een Vak (SIEV).

Code Verantwoordelijk          Marktgedrag

Schoonmaak-Sterren onderschrijft de Code draagt het actief uit.

bottom of page