top of page

"Uitstekend werk, belde ik de dag voor de job moet worden gedaan. Laura was zo behulpzaam en vriendelijk in het bezoeken van en het controleren van het project voordat u begint. De volgende dag kwam ze met 2 werknemers en in een paar uur, alles is wit en glanzend. Zeer aan te bevelen."

Dhr. Kumar

Amstelveen

"Om de twee weken komt een schoonmaakster van Schoonmaak-Sterren bij ons langs om onze hele verdieping in drie uur schoon te maken. Inmiddels begrijp ik heel goed waarom het bedrijf in korte tijd groot geworden is. Schoonmaak-Sterren is professioneel, stipt, betrouwbaar, goedkoop en betrokken. Ik kan het bedrijf aan iedereen aanraden."

Dhr. Borggreve

Amsterdam

"Ik maak al twee jaar op afroep gebruik van de diensten van Schoonmaak-sterren en ben hier zeer tevreden over. Zij zijn zeer betrouwbaar, stipt, werken snel en goed en de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik kan ze iedereen aanbevelen!"

Thilly Jungerius

Amsterdam

"Wij danken onze

   klanten voor de fijne              samenwerking!"

"Wij zijn ontzettend blij met Schoonmaak Sterren, al een paar jaar! Ze zijn echte Sterren in het Schoonmaken. Ze maken zowel onze twee bedrijven schoon (een B&B en een galerie) en ook regelmatig ons privé huis.
We kunnen echt op ze aan, komen op tijd, ziekte of vakantie, er komt altijd een prima schoonmaker.De gasten van onze B&B zeggen ook dat ze nog nooit ergens zijn geweest waar het zo schoon is! En we hebben niet een klein kamertje, maar een heel apartement voor onze gasten.Ze signaleren problemen en lossen ze ook op, zoals ergens een rare vlek o.i.d. Ze denken echt mee, en dit is superfijn! Met een gerust hart laat ik al mijn schoonmaakwerk aan ze over, ik kan het zelf lang zo goed niet."

Amphora Mozaiek

Amsterdam

bottom of page