Het begin

Schoonmaak-Sterren is opgericht in 2010. Het is begonnen met Laura Boumann als zzp'er. Ze begon vanuit huis en bracht hoge standaarden en passie met zich mee. Dit met haar gevoel voor uitstekende service- en klantgerichtheid van haar Roemeense achtergrond, heeft het geresulteerd tot een geweldig vooraanstaand schoonmaakbedrijf, eigen wasserette en beheerdienst voor grote en kleine hoteliers en b&b's. 

Met trots is Schoonmaak-Sterren elke dag haar klanten van grote dienst. Dit met inmiddels een grote vaste team van schoonmaakprofessionals, die net als haar de passie delen voor goed schoonmaken en de standaarden hoog houden. Elke dag zijn ze in de weer om de verscheidene ruimten te voorzien van de nodige representativiteit, hygiëne, rust, overzicht en de zo belangrijke prettige woon- en werkomgeving. Dit voor particulieren alsmede bedrijven.

Home / Over ons

Over ons

Visie

Missie

Schoonmaken is een vak! Het is een vak waar we allen dagelijks mee te maken hebben en dagelijks hoge eisen aan stellen. Of het nu gaat om de hygiëne welke wij eisen bij het kopen van ons dagelijks eten, de kleren waarin we lopen,  de vlekkeloosheid welke we verwachten rondom onze werkplekken en haar sanitaire voorzieningen, onze huizen waar we geen ongedierte in willen en of een speelparadijs waar we onze kinderen gerust in willen laten spelen, allen zijn niet alleen belangrijk maar van essentieel belang voor ons om goed te kunnen functioneren. Onze visie is dan ook om op deze manier met de klant te kijken. Een schoonmaakopdracht is voor ons niet zomaar een klus. Het is het zien van wat je moet bewerkstelligen om de klant volledig van dienst te zijn. Goed begrijpen wat er echt nodig is, wat de vraag echt is. Deze visie delen we graag met u, onze klanten.

Wij hebben een duidelijke missie. Onze missie is onze klanten van dienst zijn met hoogwaardige schoonmaakdiensten tegen betaalbare prijzen.

 

In ons naam Schoonmaak-Sterren treft u drie motto's:

* U ruimte zal schoongemaakt worden door professionals! Stuk voor stuk sterren. Schoonmaak-Sterren!

* U ruimte zal daardoor schitteren als de sterren, Schoonmaak-Sterren.

* Zoals restaurants Michelinsterren verdienen, willen wij uw gewaardeerde schoonmaaksterren verdienen.

Schoonmaak-Sterren

Voor schone tijden! 

187

Tevreden klanten

486

Bezoekers per dag

237

Beoordelingen

9.3

Werkspot waardering

Ons team

Toppers!

 

Wij weten als geen ander dat het van essentieel belang is om te werken met goede mensen. Een goed bedrijf bestaat per slot alleen door haar medewerkers. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk om te werken binnen een hechte team professionals. Een team dat goed op elkaar is afgestemd. Een team dat van elkaar op aan kan. Onze hele selectieprocedure is daarop gebaseerd. Het binnen halen van de juiste mensen. Mensen met een passie en gedrevenheid voor schoonmaken. Dit zodat we u volledig van dienst kunnen zijn.

Het binnen halen van de juiste mensen is één maar dan begint het pas. Wij vinden het belangrijk om onze mensen constant te laten groeien. Dit op professioneel vlak maar ook op persoonlijk niveau. Wij stimuleren onze mensen om opleidingen en trainingen te volgen. Dit binnen en buiten het vakgebied. Wij geloven dat blije medewerkers die groeien, onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Communicatief gezien maar ook juist in de schoonmaak, de details.

Boven de groei, moeten mensen zich vrij en fijn voelen binnen een team. Dit stimuleren wij door ook plezier te maken met elkaar in de vorm van o.a. teamuitjes. Onze binding met elkaar komt u als klant ten goede. U zult zien dat we op elkaar afgestemd zijn. Hiermee besparen we u kosten in de vorm van bijvoorbeeld tijd. 

"Werken met de juiste mensen is van onschatbare waarde!"

CEO / Eigenaresse

Laura Boumann

Orteliusstraat 150HS, 1057 BJ Amsterdam

Hulp nodig?

Ma - Zon 07.00 - 22.00

Neem contact met ons op

Openingstijden

Back to Top

© Schoonmaaksterren 2020

Pr
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon